Slide background

Tietoa meistä

Hyödyllistä lisätietoa Basecampista

Tietoa meistä

Basecamp Oulanka sijaitsee keskellä kansallismaisemaa Kuusamossa,
Oulangan kansallispuiston eteläisimmässä kohdassa.

Majoitus


18 huonetta käsittävä erämaahotellimme koostuu 9 pienemmästä huoneesta, joissa on yksi 140 cm leveä parivuode, ja 9 suuremmasta huoneesta, joissa on kaksi erillistä yhden hengen vuodetta sekä parvella lisävuoteita. Huoneissa ei ole häiriötekijöitä kuten televisiota tai radiota. Jokaisessa huoneessa on sen sijaan lattialämmitys sekä kylpyhuone.

 

Ateriat

 

Ruokailu tapahtuu ravintolassamme, joka sijaitsee palvelurakennuksessa. Samassa rakennuksessa sijaitsevat leposohvat sekä reception ja baari.

 

Aamiainen on perinteinen suomalainen lisättynä paikallisilla tuotteilla. Lounas koostuu yleensä keitoista tai kiusauksista. Päivällinen käsittää kolme ruokalajia: alkusalaatin, pääruuan sekä jälkiruuan. Raaka-aineet ovat mahdollisimman paikallisia, kuten lohta, hirveä ja poroa. Erityisruokavaliot pyydämme ilmoittamaan etukäteen varauksen yhteydessä viestikentässä, koska raaka-ainehankinnat tulee tehdä hyvissä ajoin.

 

Maksut

 

Verkkokaupassa tehdyt varaukset maksetaan varauksen yhteydessä verkkopankissa tai maksukortilla. Matkan aikana tehdyt ostokset ja lisämaksulliset aktiviteetit voidaan lisätä huonelaskuun, joka maksetaan paikan päällä lähtiessä.

 


Matka Basecamp Oulankaan

 

Saapuminen lentäen Kuusamoon on kätevää ja edullisiakin lentoja löytyy. Varaa lentosi erikseen suoraan Finnairilta. Lentokenttäkuljetus järjestyy ja lisäämme kuljetuksen hinnan huonelaskullenne. Pyrimme järjestämään kimppakyytejä, jolloin kustannus osallistujaa kohden putoaa. Kentällä on vastassa kuljettaja, jolla on Basecamp Oulanka -kyltti mukana.


Maata pitkin saapuminen on mahdollista julkisilla (juna ja bussi) Oulun kautta aina Rukalle asti. Autamme edelleen Rukalta tai Kuusamon keskustasta Basecampiin saapuvia.


Voit saapua meille myös omalla autolla. Muista varata matkaan paljon aikaa ja evästä! Omien autojen lämmitykseen on käytettävissä sähköpistokkeita - ne ovatkin todella tarpeen, koska pakkanen voi öisin laskea alle 30 asteeseen.

 

Autamme kuljetuksissa myös kun lähtö kotimatkalle koittaa.


Voit ilmoittaa kuljetustarpeistasi ja saapumisaikataulusi varauksen yhteydessä viestikentässä.
Taksin voit tilata ennakkoon myös suoraan:
Rukan taksi, puh. 0600 0 4141, www.rukataksi.fi

  • Hinta Kuusamon lentokenttä - Basecamp noin 95 - 110 euroa/auto
  • Hinta Ruka - Basecamp noin 55 - 65 euroa/auto

 

 

Mukaan otettavaa

 

Aktiviteetteihin ja retkiin tarvittavat varusteet saat käyttöösi paikan päällä.

 

Ota mukaan

 

·         Hyvät talvikengät

·         Uimapuku paljua ja saunomista varten

·         Omat hygieniatarvikkeet

·         Aurinkolasit hohtavia keväthankia varten


Varaudu talven pakkasiin hyvällä kerrospukeutumisella. Meiltä voit myös vuokrata huippulaadukkaat Salomon-talvikengät sekä muita talvitarvikkeita, mikäli et omista vielä sellaisia.


Covid-19 -valmius

 

Basecamp on ottanut käyttöön kaikki Suomen viranomaisten ohjeet ja määräykset koronaviruksen leviämisen välttämiseksi. Aktiviteetit ja tapahtumat toteutetaan raikkaassa ulkoilmassa. Käytössä ovat käsidesiautomaatti ja käsienpesumahdollisuus. Ravintolasalissa on käytössä vain puolet istumapaikoista. Jokaiseen huoneeseen on oma sisäänkäynti suoraan ulkoa eikä lähikontakteja tarvitse tulla koko viikon aikana.

 

Vastaava matkanjärjestäjä: Basecamp Oulanka Oy tunnus 0735/02 Mj

 Ota meihin yhteyttä

Haluatko kokea jotain unohtumatonta Oulangan kansallispuiston upeissa
erämaisemissa? Suunnittelemme juuri Sinun näköisesi loman, oli kyse sitten
yhden yön pyrähdyksestä tai viikon mittaisesta elämyksestä.


Sijaintimme

Oulangan kansallispuiston kainalossa Karhunkierroksen varrella Kuusamossa.

Yhteystiedot

Basecamp Oulanka
Y-tunnus:
Myllykoskentie 30
93999 Kuusamo
Finland

N 66° 15.8134′
E 29° 24.6444′

[email protected]
358 - 400 - 509 741

Aukioloajat

Joka päivä klo 10.00-16.00