Loppuasiakkaan sopimusehdot

Tilausehdot


Myyjä

Tässä verkkokaupassa myytävien tuotteiden ja palvelujen tarjoaja on Basecamp Oulanka / Karhunkierros Luontokeskus Oy, (0871560-9) ja tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseen sovelletaan näitä sopimusehtoja.

Palveluehdot

Huoneeseen pääsy

Avaimet noudetaan Basecamp Oulangan vastaanotosta sen aukioloaikoina, tai vastaanoton ollessa suljettuna sovitaan erikseen avainten noudosta. Mikäli varauksiin liittyviä maksuja on sovittu maksettavaksi saavuttaessa, annetaan avaimet maksun yhteydessä.

Huoneisto on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12.

Huoneen hintaan sisältyvät palvelut

Kaikissa Basecamp Oulangan huoneissa majoituksen hintaan kuuluu aamiainen, talon iltasaunan käyttö, sekä loppusiivous varauksen päätyttyä.

Mikäli huoneissa on normaalista asumisesta poikkeavaa epäsiisteyttä, veloitamme jälkikäteen siivousmaksun (minimiveloitus 1h).

Lisävuoteet ja lemmikit

Lisävuoteet eivät sisälly majoituksen hintaan. Twin-huoneisiin on mahdollista varata 1-3 lisävuodetta huoneen parvelle. Lisävuoteen hinta 35€/majoitusvuorokausi sisältää liinavaatteet, pyyhkeet ja aamiaisen.
Lisävuoteet tulee varata ja maksaa ennakkoon viimeistään 7vrk ennen varauksen alkua.

Lemmikeistä tulee ilmoittaa varauksen teon yhteydessä. Lemmikkimaksun suuruus on 25€/lemmikki/viipymä. Lemmikkimaksu veloitetaan majoitusmaksun yhteydessä.

Asiakas on henkilökohtaisesti vastuussa eläimen hyvinvoinnista sekä mahdollisesti lemmikin aiheuttamista vahingoista ja kuluista irtaimistolle tai muille asiakkaille. Lemmikki ei saa aiheuttaa häiriötä.

Asiakkaan vastuu

Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Asiakas on velvollinen korvaamaan järjestyssääntöjen rikkomisesta, sekä huoneelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheutuneet vahingot täysimääräisesti, mukaan lukien ylimääräiset siivous - ja korjauskulut. Mikäli asiakas tai tämän vieraat aiheuttavat häiriötä tai vaaraa samassa kiinteistössä oleville, on myyjällä ja tämän edustajalla oikeus purkaa välittömästi majoitusta koskeva sopimus ja asiakkaan on poistuttava heti majoituskohteesta. Purkamistapauksessa maksuja ei palauteta käytetyiltä eikä käyttämättömiltä majoitusvuorokausilta.

Kaikissa kohteissa on hiljaisuus klo 22–08.

Asiakas on vastuussa tahallaan tai huolimattomuudellaan aiheuttamistaan vahingoista, jotka hän aiheuttaa myyjälle tai kolmansille osapuolille.

Peruuttaminen ja muuttaminen

Varaukset peruutusoikeudella: 
Varauksen alkuun ollessa enemmän kuin 7 vuorokautta: majoituksen voi peruuttaa kuluitta. Maksun palautuksesta peritään 20 € käsittelykulut. Majoituksen alkuun ollessa 7 vuorokautta tai vähemmän: peruutuskulut ovat 100% varauksen arvosta.

Mikäli varaus tehdään alle 7 vuorokautta ennen majoituksen alkua, kyseessä on sitova viime hetken varaus ja varauksen peruutus onnistuu kuluitta ainoastaan 24 tuntia varauksen teosta. Tämän jälkeen peruutuskulut ovat 100 % varauksen arvosta.

Majoituksen aikana tehty peruutus tai loman keskeytys ei oikeuta takaisinmaksuun.

Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen lähiomaisensa vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, asiakkaan tulee varmistaa, että omat matka- ja tapaturmavakuutukset kattavat varauksen kulut. Peruutuksesta tulee ilmoittaa välittömästi Basecamp Oulangan vastaanottoon. Noudatamme myös näissä tapauksissa varausehtoja.

Majoitustarjoukset ilman peruutusoikeutta:
Vahvistetuissa tarjousvarauksissa peruutuskulut ovat 100% heti varaushetkestä lähtien. Varauksen hinnan yhteydessä on kerrottu, mikäli kyseessä on tarjoushintainen varaus.

Myyjän oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure) voi myyjä perua varauksen. Tällöin asiakas saa myyjälle maksamansa maksun kokonaisuudessaan takaisin. Force majeure -este on kyseessä, kun majoittaja ei voi toimittaa lupaamiaan palveluja esim. lakon, tulipalon, vesivahingon, luonnon katastrofin, sotatilan yms. tekijän vuoksi, joka vaikeuttaa majoittajan toimintakykyä.

Ylivoimainen este

Basecamp Oulanka / Karhunkierros Luontokeskus Oy ei ole vastuussa tilauksen tai varauksen peruuntumisesta tai muusta sellaisesta vahingosta, joka on aiheutunut Basecamp Oulanka / Karhunkierros Luontokeskus Oy vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota myyjä ei kohtuudella ole voinut ottaa huomioon kaupantekohetkellä ja jonka seurauksia Basecamp Oulanka / Karhunkierros Luontokeskus Oy ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää eikä voittaa.

Huomautukset ja valitukset

Kaikki huoneiden varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua myyjälle tai tämän edustajalle Basecamp Oulangan vastaanottoon. Mikäli valitus tai huomautus pyydetään tekemään kirjallisena, on tämä toimitettava ennen majoituksen päättymistä. Mikäli asiakas ei ole majoituksen aikana ollut yhteydessä mahdollisista epäkohdista myyjälle tai tämän edustajalle, hän menettää oikeutensa mahdollisiin hyvityksiin.

Vakuutukset

Suosittelemme asiakkaillemme matka/tapaturmavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja -tapauksia varten. Myyjällä ei ole velvollisuutta hyväksyä peruutusta ilman peruutuskuluja.

Hinnan muutokset

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Selkeät virheet

Selkeät virheet (sisältäen kirjoitusvirheet) eivät ole sitovia. Kaikki tarjoukset ja kampanjat merkitään erikseen. Ellei niitä ole merkitty sellaiseksi, et voi vedota mihinkään oikeuksiin, jos kyse on selkeästä virheestä.

Sovelletava laki ja riitojen ratkaisu

Sopijapuolet pyrkivat ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet erimielisyydet ensisijassa keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan myyjän kotipaikan käräjäoikeudessa. Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Tämä verkkokauppa on toteutettu Joiku Booking -verkkokauppa-alustalla. Joiku Booking (Comgate Oy, 2663001-9) ei tarjoa, omista, tai kontrolloi mitään palveluita tai tuotteita kuten yöpymispaikkoja, aktiviteetteja tai kuljetuspalveluita, joihin sinulla on pääsy tämän sivuston kautta.

Tämän verkkokaupan omistaja Basecamp Oulanka / Karhunkierros Luontokeskus Oy omistaa, kontrolloi tai tarjoaa palveluita tai tuotteita joko suoraan tai toimien agenttina. Myyjä on vastuussa myymästään palvelusta tai tuotteesta. Myyjän ehdot ovat voimassa varauksesi osalta, joten sinun taytyy hyväksyä ja ymmärtää kyseiset ehdot. Joiku Booking ei ole vastuussa jos palvelun tai tuotteen varaamisessa, käytössä, toteutuksessa tai toimituksessa syntyy ongelmia.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä verkkokaupasta ostoskorin kautta.

Kaiki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostin ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Sitoudut jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin myyjän toimitusehtoihin.

Maksutavat

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Alandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Visa, MasterCard, American Express. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle, Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

  • Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  • Innova 2
  • Lutakonaukio 7
  • 40100 Jyväskylä
  • Puhelin: 0207 181830
  • www.paytrail.com

Tilaus- ja maksuvahvistus

Saat sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Tilauksen tuotelistauksen
  • Laskun loppusumman
  • Veroerittelyn
Saat Paytrail Oyj:ltä maksuvahvistuksen, jossa on kerrottu maksun summa, maksutunnus sekä päivämäärä, Ole ensisijassa yhteydessä myyjään mikäli sinulla herää kysyttävää maksutapahtumaan liittyvissä asioissa. Voit olla myös yhteydessä Paytrailiin (020 718 1830 / [email protected])