Koskenlasku: Perhereitti (3h)

Kuvia kohteesta

Koko perheen luontoystävällinen koskenlasku Kitkajoella


Luontoystävällinen koskenlasku, jossa seitsemän koskea ja kaksi järvialuetta. Sopii aloittelijoille ja lapsiperheille (ikäräja 5 vuotta). Kesto noin 3 tuntia. Koskien luokitus I-III.

Retki alkaa varustautumisella Basecampissa, josta siirrytään autokuljetuksella koskenlaskun lähtöpaikalle Käylään Kitkajoen rantaan. Jokireitin pituus on kokonaisuudessaan 14 kilometriä ja matkalla koetaan seitsemän I-III -luokan koskea. Aluksi harjoittelemme melontaa helpoissa I-luokan koskissa ja sen jälkeen kiljahdellaan II-luokan Peurakoskessa ja Saarikoskessa. Pisteenä i:n päällä vielä III-luokan Harjakoski, joka tarjoaa pärskeitään joka suunnasta.

Koskissa melotaan reippaasti ja niiden väliset suvanto-osuudet melomme hiljalleen lihasvoimin: Näin voimme nauttia luonnonrauhasta! Isot järvialueet reitin alussa ja lopussa ajetaan perämoottorilla. Vesireitti päättyy Basecampin hiekkarannalle.

Tämä retki on luontoystävällinen ja lapsiystävällinen: pienimmätkin lapset pääsevät melomaan rauhallisemmilla osuuksilla, koko matkaa ei tarvitse siis istua lautan keskellä.


Viikko-ohjelma kesäkuu - syyskuu 2024

MA-LA KLO 11:00


59 €/aikuinen, 32 €/lapsi 5-12 v.


Varaukset viimeistään edellisenä päivänä klo 18:00 mennessä. Viime hetken varaustiedustelut puhelimitse 0400 509 741.

HUOM! Retken toteutuminen edellyttää vähintään 3-4 osallistujaa. Mikäli lähtö ei toteudu riittämättömän osallistujamäärän vuoksi, palautamme maksun täysimääräisenä tai siirrämme varauksesi kuluitta toiseen ajankohtaan.

Koskenlasku sisältää laadukkaat varusteet (kypärä, kelluntaliivi, melonta-asu, kumisaappaat), autokuljetuksen Basecampista Käylään, auktorisoidun koskenlaskuoppaan palvelut, vastuuvakuutuksen, luonnonsuojelumaksun ja arvonlisäveron.


Privaatti- ja ryhmähinnat


Jos haluat ryhmällesi oman lautan, tai lähtöajan viikko-ohjelmastamme poikkeavaan kellonaikaan, on hinta 400 € per lautta. Oppaamme lisäksi lautalla on tilaa 7 melojalle ja kahdelle keskellä matkustavalle lapselle. Varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.

VIDEOI KOSKENLASKUSI GO PRO -KAMERALLA! Hinta 20€/kpl. Sisältää GoPro Hero Action Cameran kypärääsi kiinnitettynä. Ota mukaan oma kameran muistikortti.

Sijainti

Myllykoskentie 30, 93900 Kuusamo

Varaa