Koko perheen luontoystävällinen koskenlasku

Kuvia kohteesta

Koko perheen luontoystävällinen koskenlasku Kitkajoella

Matka alkaa varustautumisella Basecampissa, josta siirrytään autokuljetuksella koskenlaskun lähtöpaikalle Käylään Kitkajoen rantaan. Jokireitin pituus on kokonaisuudessaan 14 kilometriä ja matkalla koetaan seitsemän I-III -luokan koskea. Aluksi harjoittelemme helpoissa I-luokan koskissa, harjoittelun jälkeen kiljahdellaan II-luokan Peurakoskessa ja Saarikoskessa. Pisteenä i:n päällä vielä III-luokan Harjakoski, joka tarjoaa pärskeitään joka suunnasta.

Koskissa melotaan reippaasti ja niiden väliset suvanto-osuudet melomme hiljalleen lihasvoimin: Näin voimme nauttia luonnonrauhasta! Isot järvialueet reitin alussa ja lopussa ajetaan luontoystävällisellä sähkömoottorilla tai 4-tahti perämoottorilla. Vesireitti päättyy Basecampin hiekkarannalle.

Lautoissa on kipparin lisäksi tilaa seitsemälle melojalle ja kahdelle keskellä matkustavalle lapselle. Tämä retki on LUONTOYSTÄVÄLLINEN ja LAPSIYSTÄVÄLLINEN: Pienimmätkin lapset pääsevät melomaan rauhallisemmilla osuuksilla, koko matkaa ei tarvitse siis istua veneen keskellä!

Reissun jälkeen on mahdollisuus syödä lounasta tai saunoa Basecampin tiloissa. Molemmat kannattaa varata jo ennen koskenlaskua. Lounas ja sauna hinnaston mukaan.

Koko perheen luontoystävällinen koskenlasku

Reitti: Käylä-Basecamp (I-III)

Koskenlasku sisältää tarvittavat varusteet, kuljetuksen välille Basecamp – Käylä, auktorisoidun oppaan palvelut, luonnonsuojelumaksun ja alv.

MA-LA klo 11.00

ikäraja 5 v. Kesto 3 h.

49 € / hlö, yli 15 vuotiaat

39 € / hlö, 11-15 vuotiaat

20 € / hlö, 5-10 vuotiaat

Viikko-ohjelman hinnat ovat voimassa 1.6.-30.9, muina aikoina PRIVATE hinnat.

Varaathan aktiviteetin vähintään päivää ennen kello 14:00 mennessä!

Lähdöt toteutuvat kun osallistujia on vähintään neljä. Tätä pienemmät osallistujamäärät voi ilmoittaa puhelimella tai sähköpostilla. 

PRIVATE:

Mikäli haluatte ryhmällenne oman lähdön tai koskenlaskun poikkeavaan kellonaikaan, on hinta perhereitillä 380eur / lautta. Lautoissa on kipparin lisäksi tilaa 7 melojalle ja kahdelle keskellä matkustavalle lapselle.

Sijainti

Myllykoskentie 30, 93900 Kuusamo

Varaa
Jätä arvostelu