Koskenlasku: Villi reitti K-18 (2h)

Kuvia kohteesta

Kitkajoen villeimmät kosket


Lähde laskemaan Kitkajoen kolme villeintä koskea! Tämä reitti sopii hurjapäille ja aiemmin koskenlaskua harrastaneille, mutta toki villit kosket pääsee kokemaan, vaikkei aikaisempaa melontakokemusta olisikaan. Ikäraja 18 vuotta. Kesto noin 2 h 15 min. Koskien luokitus II-IV.

Koskireitti on noin 4 kilometriä pitkä ja siihen kuuluu Kitkajoen kolme suurinta turvallisesti laskettavaa koskea: Niskakoski (II), Myllykoski (III) ja Aallokkokoski (IV) sekä noin kilometrin pituinen Jyrävänjärvi. Etenkin Myllykoskessa ja Aallokkokoskessa pääsee seikkailun makuun. Tällä reitillä adrenaliini virtaa ja tiimityöskentely on tarpeen!

Reitti lasketaan Basecampin tapaan: Ei moottoreita, kaikki melovat, käytämme pienikokoisia lauttoja, joissa kastuminen on hyvin todennäköistä. Hyppäämme lauttoihin suoraan Basecampin omasta rannasta ja koskenlaskun jälkeen kävelemme noin 20 minuuttia Pientä Karhunkierrosta pitkin takaisin Basecampiin.

Huom! Ikäraja 18 vuotta.

Viikko-ohjelma kesäkuu - syyskuu 2024

MA-LA KLO 14:45


65 €/aikuinen


Varaukset viimeistään edellisenä päivänä klo 18:00 mennessä. Viime hetken varaustiedustelut puhelimitse 0400 509 741.

HUOM! Retken toteutuminen edellyttää vähintään 3-4 osallistujaa. Mikäli lähtö ei toteudu riittämättömän osallistujamäärän vuoksi, palautamme maksun täysimääräisenä tai siirrämme varauksesi kuluitta toiseen ajankohtaan.

Koskenlasku sisältää laadukkaat varusteet (kypärä, kelluntaliivi, melonta-asu, kumisaappaat), auktorisoidun koskenlaskuoppaan palvelut, vastuuvakuutuksen, luonnonsuojelumaksun ja arvonlisäveron.


Privaatti- ja ryhmähinnat


Jos haluat ryhmällesi oman lautan tai lähdön viikko-ohjelmastamme poikkeavaan kellonaikaan, on hinta yhdelle lautalle 400 € ja kahdelle tai useammalle lautalle 300 €/lautta. Oppaan lisäksi lautalla on tilaa 6 melojalle. Varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.

VIDEOI KOSKENLASKUSI GO PRO -KAMERALLA! Hinta 20€/kpl. Sisältää GoPro Hero Action Cameran kypärääsi kiinnitettynä. Ota mukaan oma kameran muistikortti.Sijainti

Myllykoskentie 30, 93900 Kuusamo

Varaa