Basecamp Venäjä

Kuvia kohteesta

Basecamp-Venäjä

“VILLI K-18” ja “Kansallispuiston kauneimmat maisemat” yhdistettynä. Kansallispuiston villeimmät ja kauneimmat palat samana päivänä. Nuoremmat pääsevät mukaan Jyrävältä. Kesto 5,5 h

Basecamp-Rajavyöhyke, (I-IV)

K-18

Basecamp-Venäjä sopii hurjapäille ja jo koskea laskeneille. Mutta toki tämän reitin pääsee kokemaan, vaikkei aikaisempaa melontakokemusta olekaan! Koskireitti vie meidän Basecamp Oulangan rannasta Venäjän rajavyöhykkeelle saakka. Reitin aikana koemme Kitkajoen kolme suurinta turvallisesti laskettavaa koskea (luokat II-IV) sekä Kitkajoen henkeäsalpaavat kanjonimaisemat. Etenkin Myllykoskessa ja Aallokkokoskessa kastuu takuuvarmasti. Tällä reitillä adrenaliini virtaa ja tiimityöskentely on tarpeen!

Basecamp-Venäjä lasketaan Basecampin tapaan: Ei moottoreita, kaikki melovat, käytämme pienikokoisia lauttoja, joissa kastuminen on hyvin todennäköistä!

Aallokkokosken jälkeen kierrämme Jyrävän vesiputouksen jalkaisin ja jatkamme matkaa lautalla vesiputouksen alapuolelta. Seuraavat 7 kilometriä melomme Kitkajoen jylhässä kanjonissa. Lähes jatkuvat I – II -luokan kosket luovat meille seikkailun tuntua samalla kuin ihastelemme muinaisia dolomiittikallioita ja maanvyörymiä. Kitkajoen monimuotoinen luonto on vaikuttavat! Koskiosuuksien jälkeen matka taittuu täydellisessä hiljaisuudessa vanhan metsän ja niittyjen ympäröimänä kohti rajavyöhykettä. On aika nauttia retkieväitä lautan lipuessa virran mukana.

Paluukuljetus Basecampiin kestää noin 45 min.

Koskenlasku sisältää laadukkaat ja kuivat varusteet: kypärän, pelastusliivit, sadeasun, kumisaappaat, auktorisoidun oppaan palvelut, retkieväät, kuljetuksen välille Venäjän rajavyöhyke – Basecamp Oulanka, vastuuvakuutuksen, luonnonsuojelumaksun, alv:n.

Ke, to ja pe klo 12:00.

ikäraja 18 v. Kesto 5,5 h.

109eur / henkilö.

Viikko-ohjelman hinnat ovat voimassa 1.6.-30.9, muina aikoina PRIVATE hinnat

Varaathan aktiviteetin vähintään päivää ennen kello 14:00 mennessä!

PRIVATE HINNAT ja VAIHTOEHTOJA:

Mikäli haluatte ryhmällenne oman lähdön tai koskenlaskun poikkeavaan kellonaikaan, on hinta 630 eur/lautta

Sijainti

Oulanka

Varaa
Jätä arvostelu