Taivalköngäs Packraft

Kuvia kohteesta

Upea seikkailu Taivalkönkäällä packraftilla, opastettua Karhunkierros-reittiä pitkin. Kesto 5 tuntia.

Seikkailun aikana patikoit Karhunkierroksen huikeissa maisemissa, näet Oulangan kansallispuiston upean Taivalkönkään, ylität kolme hienoa riippusiltaa ja tutustut meloen ainutlaatuiseen Oulankajokeen. Samalla perehdytään packraftin käyttöön, sen täyttämiseen ja pakkaamiseen ja melontaan. Tapaamme oppaan kanssa Oulangan luontokeskuksen pihalla. Opas varustaa ryhmän asianmukaisesti (kypärä, melontaliivi, packraft sekä mela ja kuivapussi), jonka jälkeen patikoimme Karhunkierros reittiä pitkin Taivalkönkäälle. Kukin kantaa oman packraftinsä sekä muut varusteet patikan ajan. Patikointia on noin 8 kilometriä. Taivalkönkäällä on evästauko ennen kuin opas käy läpi turvallisuusseikat ja kertoo, kuinka melonta onnistuu ilman kellahteluja. Opas myös näyttää aluksi rannalla kaikki perusohjeet, kuinka toimitaan packraftin kanssa alkaen täyttämisestä ja vesille menosta. Melonta alkaa Taivalkönkään alta ja päättyy luontokeskukselle.

Ota mukaan melontaan sopivat asusteet, juomapullo ja vaihtovaatteet. Aurinkoisella kelillä aurinkolasit ja aurinkovoidetta.

Ei vaadi aiempaa melontakokemusta

Hinta sisältää packraftin, melontaliivin, melan, kuivapussin, välipalan, oppaan palvelut, vastuuvakuutuksen, luonnonsuojelumaksun ja alv:n.

95€/hlö.

Kysy myös muita opastettuja Packraft-seikkailuja!
SijaintiVaraa
Jätä arvostelu