Emo & Pieni Karhunkierros - ruoka ja luonto samalla viivalla tämän retken aikana

Kuvia kohteesta

Hinta 405 euroa osallistujalta, singlehuone lisä 90 euroa. Varaukset suoraan Basecampiin +358400509741 ja [email protected]

Tuote sisältää 3 yön majoituksen kahden hengen huoneessa (singlehuonelisä 90 euroa), täyshoidon, saunan ja poreammeen, liinavaatteet ja loppusiivouksen. Lisäksi hinta sisältää yhden juhlaillallisen.

Optiona voit ottaa useampia illallisia ja erityisesti Emon lounaan päivittäin. Huonelaskuun tulevat myös valitsemasi juomat. Tarjoamme sinulle lumikenkäintroa hintaan 25 eur (normaalisti 49 eur) - saat myös käyttää intron lumikenkiä majoittumisesi ajan.

Avustamme lentokenttäkuljetuksissa (pyrimme järjestämään kimppakyytejä). Mikäli haluat muita aktiviteetteja kuten husky ajelua tai koskikelluntaa niin kysy rohkeasti - haluamme auttaa yhteistyökumppaneitamme selviämään talven yli.

Pöytävaraukset [email protected], puh. 050 387 5874. Lue lisää www.kuusamopopup.fi.

Majoitusvaraukset: [email protected], puh. 0400 509 741.

Ravintola Emo on moderni eurooppalainen ravintola, joka tarjoaa elämyksiä päiväiseen arkeen. Ruokalista elää sesonkien mukaisesti, kotimaisia sekä pohjoismaisia pientuottajia kunnioittaen. Menu suunnitellaan aina vuodenaikaa ja sen makuja seuraten. Viinilista on ammattitaidolla rakennettu ja juomavalikoima seuraa maailman trendejä. Emo on osa Olo Groupia.

Location

Myllykoskentie 33, 93900 KUUSAMO

Arvosteluja

0 0 arviota
5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Jätä arvostelu

Huomaa, arvostelut tarkastetaan ennen julkaisua

Reserve

Arvosteluja

0 0 arviota
5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Jätä arvostelu